STEUN ONS

 

Waarom doneren ?

 

Onze missie is de gezondheid bevorderen door zorg te dragen voor lichaam en geest; onze reden van bestaan is daarom sociaal. We hebben de expertise en de wil om artistieke en sportieve activiteiten te delen op een vreugdevolle manier; echter, de VZW heeft u nodig om de lessen te kunnen blijven aanbieden.

Onze prijzen zijn zeer toegankelijk om eenieder in staat te stellen - en in het bijzonder mensen in kwetsbare situaties - om te genieten van de voordelen van beweging.

Desalniettemin moeten onze docenten en medewerkers betaald worden en de juiste apparatuur ter beschikking hebben. Op dit moment kan de vereniging 30% van de kosten dekken dankzij de bijdrage van haar leden; de rest komt uit donaties en een genereuze erfenis.

 

Ons uitzonderlijke avontuur bestaat dankzij u, maar het kan enkel op lange termijn blijven voortbestaan dankzij de inzet van haar donateurs.

Uw vrijgevigheid zal op lange termijn de voortgang van onze aangepaste fysieke activiteiten en Kinésiphilia danslessen bepalen.

 

 

Ik doneer !

 

Om bij te dragen aan de duurzaamheid van de vereniging, kunt u een storing doen op onderstaand rekeningnummer met vermelding van “DONATIE” in de mededeling.

 

ASBL FIT YOUR MIND - IBAN BE62 1030 4013 7961 (BIC NICABEBB)

 

U kunt er ook voor kiezen sponsor te worden van onze VZW door een doorlopende machtiging of een legaat aan te maken.

 

Neem gerust contact op om ons te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Enorm BEDANKT!