Hieronder vindt u een overzicht van onze aangepaste fysieke activiteiten en  danslessen.
Onze activiteiten worden begeleid door speciaal hiervoor getrainde dansers en instructeurs en zijn bedoeld voor deelnemers van alle leeftijden, die mogelijk een chronische ziekte hebben, kampen met cognitieve of balans stoornissen of simpelweg op zoek zijn naar fysiek herstel.

 

DANSLESSEN KINESIPHILIA

AANGEPASTE FYSIEKE ACTIVItEITEN


 

Onze activiteiten zijn, na 1 gratis proefles, te volgen aan 6 euro per les (aan te kopen via een tien beurtenkaart) of via een driemaandelijks abonnement.

 

Een jaarlijkse bijdrage van 25€ is vereist; dit dekt de verzekering van de Fédération Multisport Adaptés. De mutualiteit komt jaarlijks tussen in de inschrijvingsgelden voor een sportactiviteit en onze docenten zijn geautoriseerd om de nodige certificaten in te vullen.

 

Deelnemers ontvangen specifieke medische certificaten om in te laten vullen door hun dokter.

Voor de Kinésiphilia danslessen in Vlaanderen is een lidmaatschap bij de Vlaamse Parkinson Liga en een jaarlijks doktersattest voldoende om de verzekering in orde te maken.

 

Voor nadere informatie, gelieve het secretariaat te contacteren: 0497 12 55 46 of mail ons op info@fityourmind.be

 

Heeft u interesse maar woont u in een andere stad? Laat het ons gerust weten. Op het moment dat we meerdere aanvragen voor dezelfde plaats ontvangen, kunnen we op zoek gaan naar geschikte plekken en docenten om een nieuwe les op te starten.

 

TRAINING

 

De VZW biedt cursussen voor studenten of aspirant docenten. Wij bieden:

  • gespecialiseerde opleiding om Kinesiphilia-dans te onderwijzen volgens het Dance for PD- model
  • opleidingen om nordic walking of aangepast wandelen te doceren. 

Bent u geïnteresseerd in onze opleidingen of wilt u ons team versterken, neem dan contact met ons op: 0497 12 55 46 info@fityourmind.be

We bieden tevens trainingen aan voor studenten of stagiairs door samenwerkingsverbanden aan te gaan met onderwijsinstellingen zoals hoge scholen.